fbpx

 SolarEdge omvormers limburg 1

SolarEdge (Israel) is fabrikant van solar optimizers. Het SolarEdge systeem bestaat uit meerdere losse optimizers (MPP trackers) en een centrale lichtgewicht omvormer om 230 V Wisselstroom (AC) te genereren. Elk zonnepaneel in het systeem krijgt een eigen "kastje", dit is kastje is de zgn. optimizer. Stel dat er 10 panelen op uw dak gemonteerd worden, dan zal dus ook elk paneel zijn eigen optimizer krijgen, m.a.w. 10 optimizers. Het SolarEdge systeem heeft een aantal specifieke voordelen. Zo zullen "schaduw-zonnepanelen" geen negatieve invloed hebben of kunnen uitoefenen op de rest van de zonnepanelen in het PV systeem, hierdoor zal uw systeem een hogere opbrengst in kWh genereren!  Op een enkelfasige omvormer kunnen we 8 t/m 25 optimizers toepassen, voor een driefase omvormer kan dit varieren van 16 t/m 50 optimizers.

Lees meer...

SunPower Limburg

De zonnepanelen van SunPower (USA) verbreken al sinds 1985 voortdurend nieuwe wereldrecords m.b.t. zonnecel technologie. De panelen van SunPower behoren dan ook met recht tot de hoogrendement zonnepanelen die er uberhaupt te koop zijn. Met de hoge efficientie van de SunPower zonnepanelen haalt u meer energie uit uw dak; meer energie per vierkante meter dak. SunPower is een beursgenoteerd bedrijf (Nasdaq, New York) en de zonnepanelen voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen . Met SunPower produceert u meer energie en bespaart u meer op uw elektriciteitsrekening. Advisol Zonnepanelen Limburg is dealer/installateur van SunPower zonnepanelen.

Lees meer...

LG zonnepanelen limburg

LG (Korea) is een bekende elektronica fabrikant en introduceerde na 20 jaar R&D in 2008 zijn eigen LG zonnepanelen. De producten van LG worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Zo worden de frames van de LG zonnepanelen geschroefd en niet verbonden, de geschroefde frames verhogen de stevigheid. Naast de kwaliteit staat LG ook bekend vanwege de vormgeving van zijn producten. De afwerking van de zonnepanelen is zeer zeker hoogwaardig; het frame is zwart geanodiseerd. Dit zorgt ervoor dat de panelen minder afsteken op de pannendaken. LG heeft voor zijn duurzame producten de bekende slogan aangepast; "Life's Good when it's green"!

 

Lees meer...

 Meyer Burger Zonnepanelen Limburg

Zonnige tijden in het vooruitzicht! De panelen van Meyer Burger behoren met recht tot de "Rolls Royce" onder de zonnepanelen.

 Made in Germany! 25 jaar product ern opbrengsgarantie.

Meyer Burger heeft de bestaande heterojunctie-technologie (HJT) verder ontwikkeld en efficiënter gemaakt.
De Meyer Burger HJT-cellen nemen zo aanzienlijk meer zonne-energie op dan conventionele cellen en de omgezette elektriciteit stroomt met minder weerstand door de module. Ook bij
zwak zonlicht, bijvoorbeeld als het bewolkt is. Extra efficiencywinst levert de koppeling van de cellen door onze
gepatenteerde SmartWire-technologie (SWCT™) op. Want de flinterdunne verbindingsdraden verminderen
de beschaduwing van de zonnecellen met max. 30%. De zonnepanelen genereren zo meer energie en wekken
langer stroom op. Voor merkbaar meer vermogen per oppervlak op het dak. En dat niet alleen. SWCT™
verbetert ook de celstabiliteit en maakt de PV-modules minder gevoelig voor zogeheten microscheurtjes,
een van de meest voorkomende redenen voor energieverlies bij zonnepanelen.

 

REC zonnepanelen limburg

De zonnepanelen van REC (Noorwegen, Singapore) scoren zeer goed in de rendementstesten van het Duitse Photon, ze komen regelmatig in de top 5 van beste zonnepanelen. In 2011 hebben ze de prijs gewonnen in de categorie beste rendement/resultaat (Photon). In 1996 werd het bedrijf opgericht in Noorwegen en vandaag de dag is REC een van de wereldleiders in de zonne-energie industrie. REC staat voor Renewable Energy Company. De REC zonnepanelen worden volledig in eigen beheer gemaakt, van zand (silicium) tot zonnepaneel.Zo kan het bedrijf de volledige controle behouden en zonnepanelen van hoge kwaliteit garanderen.

 

Lees meer...

SCROLL TO TOP