fbpx

Onze zonnepanelen leveren het hoogste rendement, de meeste kilowatturen (kWh) per kilowattpiek (kWp) en dat tegen een scherpe prijs. zonnepanelen van A-merken met diverse certificaten o.a. TUV.

  • Zonnepanelen met positieve vermogenstoleranties
  • Efficiente en betrouwbare omvormers
  • Degelijke montagematerialen voor zowel platte als schuine daken

De daadwerkelijke prijs per Wp van een zonnepanelen systeem verandert al naar gelang het aantal zonnepanelen dat geinstalleerd wordt.
Over het algemeen geldt, hoe groter het zonnepanelen systeem, hoe lager de prijs per Wp.

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren flink goedkoper geworden. Dit komt mede door de stimuleringsregelingen in bijvoorbeeld Duitsland en Belgie, maar ook door de grote productie van kwalitatief goede zonnepanelen in China.

De prijs van zonnepanelen heeft zich nu gestabiliseerd op een reëel niveau en de kinderziektes zijn er al lang uit. Dit betekent dat het kopen van zonnepanelen voor steeds meer mensen aantrekkelijk is geworden. Vergeleken met de steeds maar stijgende prijs van 'grijze' stroom, is zonnestroom nu al een goed alternatief.                            

Wat betekent deze prijsdaling voor u?

Door een gratis adviesrapport aan te vragen ontvangt u een vrijblijvend overzicht van de kosten van zonnepanelen op uw dak. Het adviesrapport laat ook zien hoeveel stroom u daarmee opwekt en wat u bespaart op uw energierekening.
Daarbij moet u zich realiseren dat zonnepanelen 30 jaar energie blijven produceren en u minimaal 25 jaar opbrengstgarantie heeft!

Wilt u de prijzen van zonnepanelen bekijken? Of een volledig zonne-energiesysteem aanschaffen? Neem dan direct contact met ons!

Complete sets inclusief montage en aansluiting zijn al verkrijgbaar vanaf Euro 1.235,- incl. BTW!!!

Hoeveel zonnepanelen in uw situatie? Klik hier voor gratis advies!

SCROLL TO TOP