fbpx

Ook dit dak in Maasbracht zal energie gaan produceren. 21 panelen gemonteeerd en aangesloten op een SolarEdge Parallel geschakeld systeem. De meterkast is door onze electricien aangepast naar een 3-fase aansluiting, zo kan de opgewekte energie ook gebruikt worden om de accu van de auto, Tesla, te laden en gratis te rijden op de energie van de zon! Meer weten over het opladen van uw elektrische auto met zonnepanelen en/of een thuisaccu van SolarWatt, Tesla of Mercedes? Wij ondersteunen u graag.

Lees meer...

SunPower zonnepanelen staan bekend om hun hoge Wp vermogen, op dit moment 395/400Wp per paneel! Traditionele zonnepanelen hebben een vermogen van 270 - 290 Wp. Door het hoge vermogen van de SunPower zonnepanelen haalt u meer energie uit uw dak! Naast het hoge vermogen blinken de SunPower zonnepanelen ook uit in hun afwerking, celtechniek en lange productgarantie; 25 jaar lang garantie! Daar waar andere fabrikanten "slechts" 10 jaar garantie geven. Meer informatie en een offerte op maat met SunPower Zonnepanelen tegen de beste prijs in Limburg? Bel ons voor een afspraak; 0614240413

 

Lees meer...

Een dak met PVC dakbedekking? Ook daar monteren wij zonnepanenelen op! Zo ook hier in Roosendaal waar we 45 full Black zonnepanelen monteerden incl. SolarEdge optimizers en 3 Fase omvormer systeem. Interesse om uw dak te bedekken met PVC dakbedekking & Zonnepanelen? Neem dan contact met ons op, wij zijn gespecialiseerd in diverse daktechnieken en zonnepanelen! Voordelen van PVC dakbedekking; duurzaam meer dan 20 jaar meegaan, in vele kleuren leverbaar, zowel voor platte als hellende daken geschikt, totaal recyclebaar, lage materiaalkosten. Meer weten over de staat van uw dakbedekking? neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Lees meer...

Zonnepanelen i.c.m. SolarEdge gemonteerd op het grote schuine dak van dit appartementencomplex te Berlicum, Brabant. Genoeg zonnepanelen voor een opbrengst/besparing van 14.500 kWh per jaar! Binnen 3 dagen (incl. steigerbouw) van A tot Z gemonteerd en werkend opgeleverd. De zonnepanelen zijn aangekocht door de VVE (vereniging van eigenaren) van het appartementencomplex. De installatie zal het energieverbruik van o.a. de openbare ruimtes, liften, verlichting op NUL zetten! Leuk detail; iedere bewoner van het complex kan individueel de opbrengst van de zonnepanelen op eenvoudige manier monitoren op eigen laptop, tablet en smartphone.  Zo worden ze actief betrokken bij de installatie en nog bewuster van de besparing. Wilt u ook zonnepanelen op uw appartementencomplex en een uitgebreid advies over de mogelijkheden binnen uw V.V.E.? Advisol = advies, levering, montage, monitoring en onderhoud van zonnepanelen.

Lees meer...

Energie van de zon in de puurste vorm; zowel het opwekken van electriciteit als het verwarmen van water door de zon. Deze 20 full black zonnepanelen zijn aangesloten op een parallel geschakeld systeem van SolarEdge. In deze opzet "landscape" gemonteerd om zo een strak geheel te vormen met deze woonboerderij in eijsden. De zonneboiler zal het water voorverwarmen, waardoor de CV ketel minder gas hoeft te gebruiken om van koud, warm water te maken. Meer weten over de combinatie tussen zonnepanelen en een zonneboiler in Limburg? Neem vrijblijvend contact met ons op! 06 - 14 24 04 13

Lees meer...

De LG Solar 300 Wp Neon Black panelen blinken uit in hun hoge vermogen, uitmuntende afwerking en strakke elegantie. Bij dit project in de Geleen enkele criteria om juist met dit LG zonnepanelen energie te gaan produceren. Strak gemonteerd en perfect uitgelijnd als een "biljartlaken" op het dak ; 33 LG Solar Zonnepanelen. Het SolarEdge Driefase omvormer systeem zal zorgen voor een optimaal rendement en de opbrengst is per paneel te monitoren. Meer weten over de LG 300 Neon Black zonnepanelen en een offerte met de beste prijs? Wij geven u graag vrijblijvend advies aan huis in heel Limburg.

Lees meer...

Op het dak van deze woning te Born (Gemeente Sittard/Geleen) hebben we 22 SunPower 327 Wp panelen gemonteerd en aangesloten op een SolarEdge omvormer systeem met optimizers P500 van SolarEdge. Totaal vermogen 7.194 Wp met een verwachte opbrengst van 6500 kWh per jaar. Genoeg energie voor een besparing van ongeveer Euro 1500,- per jaar! De zonnepanelen van SunPower (USA) worden gekenmerkt door hun hoge vermogen en kwalitatieve afwerkingen. Graag geven wij u meer uitgebreide informatie en een demonstratie van deze HR hoog rendement zonnepanelen. Wij zijn uw SunPower specialist en hebben meerdere referenties door heel Limburg. SunPower offerte met de beste prijsgarantie? Neem contact met ons op!

 

Lees meer...

Het Bouwbesluit stelt steeds strengere eisen aan energiezuinigheid van nieuwe woningen (nieuwbouw) en utiliteitsgebouwen. De maat voor energiezuinigheid heet Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). Zonnepanelen zijn de oplossing om op een eenvoudige en snelle manier een lage / gunstige EPC te krijgen voor nieuwbouw. Advisol heeft zich ontwikkeld als totaalleverancier voor de nieuwbouwmarkt, die door de steeds strenger wordende EPC norm gedreven wordt. Het plaatsen van zonnepanelen is niet alleen een aantrekkelijke maatregel voor een lagere EPC. Het maakt de woning ook beter verkoopbaar door de lagere maandlasten. Zo ook deze 21 prachtige en betaalbare energiezuinige woningen in Asten, waar we in slechts enkele dagen 126 full Black Zonnepanelen hebben gemonteerd en aangesloten. Meer weten over zonnepanelen & nieuwbouw? Een EPC calculatie met zonnepanelen? Wij zijn uw totaalleverancier van A tot Z.

Lees meer...

De full black X21 SunPower 335 Wp zonnepanelen zijn de meest efficiente en elegante zwarte zonnepanelen die er op de markt te koop zijn. Traditionele zwarte zonnepanelen hebben een vermogen tussen de 265 en 300 Wp per paneel, de SunPower X21 zwarte panelen hebben een vermogen van maar liefst 335 Wp per paneel! Buiten een hoog vermogen zijn ze ook nog eens ontzettend mooi; 1 geheel strak zwart vlak. Meer weten over SunPower en een demonstratie van de voordelen van deze hoogrendement zonnepanelen? Wij zijn erkend SunPower specialist in Limburg en Brabant! Wij verzorgen de installatie van A tot Z, inclusief noodzakelijke elektrische aanpassingen in uw zekeringkast. Zo ook hier in Grevenbicht waar we 15 x SPR 335 Black monteerden met SolarEdge optimizers. Bel 06 - 14 24 04 13 voor meer informatie en een SunPower offerte met laagste prijsgarantie in Limburg.

Lees meer...

Klantenreactie; Dhr. en Mevr. Hopman, Gennep. Noord-Limburg.

Op maandag 23 november heeft Advisol bij ons 12 zonnepanelen aangebracht op een schuin dak. De adviseur is bij ons thuis geweest en heeft een duidelijke uiteenzetting gegeven over zonnepanelen. Heeft de situatie bekeken en geadviseerd wat in onze situatie het beste zou zijn. Na zijn uiteenzetting en advies hadden wij daar een goed gevoel over, ook wat we mochten verwachten van de reële opbrengst van de panelen.

Lees meer...

SCROLL TO TOP